Torsdagen den 22 september dag 4!!!

Halv 8 på morgonen så stod frukosten redo för 16 hungriga Svenskar! Bussen som tog oss till vår första skoldag här i Sombor blev ca 30 min sen, men när vi väl vara framme så blev vi väl bemötta av skolans rektor, som i sin tur visade oss runt. Skolan hade ca 500 elever, det betyder också att dom är tvungna att gå i skolan i olika skift, ungefär hälften går ca 7-13 och vissa går ca 13-19,dom turas om varannan månad med detta.

Under våran rundtur så gick vi in i olika klassrum, Vi möttes av otroliga blickar, slick runt munnen och några fnitter, vi blev förstårs lite fundersamma på vad det nu var som var så spännande. Såklart, det var ju våra snygga knän och axlar.

På skolan så har dom en såkallad dresskod vilket innerbär att man inte får visa axlar och knän(detta kommer vi såklart recpektera framöver ;)

Efter vår trevliga rundtur så blev vi undervisade av Isa i en egen lektionssal. Sen drog vi till hotellet och käkade svampsås, ris och kyckling (mumms).

Eftermiddagen såg ut som så att vi fick chans att plugga på BKK:n inför imorgon. Vid femtiden tog vi bussen in till Sombor, Vi fick en guidad tur på stadens museeum. Efter det så blev det ett besök på teatern, där vi kommer att se en pjäs på lördag kväll. Vi var ju då tvungna att skaffa oss lite ny outfit, så det blev till att köpa några klackskor och klänningar.

Sist men inte minnst så fick vi smarrig kvällsmat med efterrätt och många goa skratt!!!(sjukt härligt gäng)

Här är lite som Plönninge rykterna sprids fort! (har ni hört om de där 16 eleverna från Sverige)

Hoppas att ni alla har det toppen där hemma i kylan, för det har iaf vi !!!


Rektorn och Isa i kemisalen



Museeumet




Detta var den lilla scenen tyvärr så hade vi ingen bild på den stora som
var huvudsakligen våran anledning till att vi var där.




KRAM ANNA E & ALICIA N !!! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0