Mot Serbien och första dagen

Malin J och Nadine här!

Efter buss resan från skolan till Malmös flygplats Sturup, satte vi oss på flygplanet bredvid varandra och har laddat upp med varsitt stort paket med algrensbilar, vår nyinköpta blå gula kortlek med älgar på och Svensson Svensson på satt på datorn. Man får ju ladda på med Sverige nu när vi ska vara borta så länge!



Flygresan gick utan större problem, lite turbulens men då var Nadine snabb på att väcka mig så fort det gungade lite..



När vi var ute ifrån flygplatsen i Serbien möttes vi av en skön värme trots att det var väldigt molnigt. Det var 24 grader varmt så det är inte så farligt.



Vi kom till vårt hotell som är hur fint som helst, fyr stjärnigt och ser lite ut som ett kunga hus inuti.
Vi fick slänga in våra saker på rummen och sen snabbt ner till lobbyn för att käka en tre rätters meny på hotellets resturang.

Vi fick soppa och bröd till förrätt, kyckling och pommes frittes till varmrätt och glass till efterrätt. Det var väldigt gott och vi lärde oss hur man säger tack på Serbiska men det var väldigt svårt så det har jag redan glömt av..

Efter vår goda måltid gick vi ut en sväng på stan här i Belgrad.


Nu ligger vi på vårt rum helt slut efter dagens resande, väldigt fascinerade av våran stora masage(?) dusch med speglar, udda strålar, blått ljus och musik.. hmmmm, många knappar undra hur man sätter på den?



/ Malin och Nadine

Kommentarer
Postat av: ullaroloch

2011-09-23 @ 22:34:44
Postat av: Ulla o Rolf Jaksjö

Det låter ju jättebra och trevligt för oss att få

ta del av vad som händer.Ha det så bra, kram

farmor o farfar

2011-09-23 @ 22:40:55
Postat av: Catarina Jaksjö

Hej våran älskade dotter Malin. Jätte kul att kunna följa eran fantastiska resa i Serbien. Låter som att ni har det toppen bra, och att ni får uppleva massa roliga äventyr. Längtar och saknar dig jätte mycket. Kram från mamma, pappa och william

2011-09-27 @ 13:47:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0