en chill dag ^^ den 26/09-11..

Idag passade ordet laganini in perfekt ^^ en riktigt chill dag, vi har varit på hotellet (utan lärare).. HIHI

Lisa och Isa åkte runt kl åtta innan alla vaknat till liv, därför tog alla avsked till dem igår kväll =) det har varit en helt awesome vecka (vilket också betyder åtta på serbiska :P) som kommer vara ett rikitgt roligt minne från plönningetiden ^^. Så vi vill tacka er för att ni gjorde denna vecka så upplevelse rik.. Vi kommer sakna er otroligt mycket här borta ifrån serbien :D Men nu ser vi fram nya äventyr med Peppe och Palle, fast ännu roligare blir ju att se om de tar med de 16 marabou chokladkakorna som vi tjatat om eller om de vågar utmana ödet och får ta konsekvensen av 16 sura tonårstjejer ;)

Dagen började med en god frukost vid halv 10 tiden, alla tog sedan tag i läxorna som vi fått från Isa. (Läxor = sitta i den varma sköna solen) vissa skissa på ideer som vi ska komma på till deras travbana här i serbien. Hipodrom (osäker på stavning) andra på matte och vissa på engelsa. =) Lite duktig får man ju vara ^^

Till lunch fick vi paprika fylld med köttfärs och ris, serverad med potatismos och någon sås. En aning annorlunda men verkligen gott =)
Sedan kom ungdomar från bland annat årskurs 4 från skolan ut till hotell, vi diskuterade då frågor rörande politik och travbanan hipodrom och övriga frågor om hästar.
Det har varit väldigt intressant att träffa massa nya människor och fått lära sig massa nya ord, som man inte för fem öre kan komma ihåg :D
De stannade och åt med oss och då fick vi ännu en udda maträtt, friterad pannkaka fylld med köttfärs som sedan var friterad, som serverades med pommes.. som sagt annorlunda men faktiskt ganska gott ^^

Efter maten så åkte de hem och nu sitter jag (Sofie G) och Louise A här och bloggar om dagen som gått, och väntar på att peppe och palle ska komma med våran choklad :D

dagen har bjudit på många glada miner och skratt, men nu drar vi och spelar kort med alla andra ;)

Peace out (Y)   

Sofie och Louise..



Kommentarer
Postat av: Liza

2011-09-27 @ 11:15:34
Postat av: Liza

Verkar som att ni fick en skön dag tjejer!

Det är toppen att kunna följa er via bloggen, och super att ni uppdaterar så bra!

Hur skönt det än är att komma hem och sova i sin egen säng (utan varulvar ((hundar)) som ylar/skäller utanför) så längtar jag tillbaka till er, Villa Kronic och alla roliga äventyr Serbien har bjudit oss på!

Ta hand om er så ses vi snart!

2011-09-27 @ 11:18:54
Postat av: emelie

haha liza! vi saknar er redan, lovar att jag ska öva på mina kullerbyttor ;)

2011-09-27 @ 19:54:44
Postat av: Isa

Håller med Liza, ganska skönt o få sova igen i sin egen säng, för ögonpåsarna har f.. ta mig börjat närma sig naveln, allt mer!!

Tack ska NI ha för en suuuuper rolig o fantastisk vecka!! Ni e heeelt underbara allihopa!! Har hört att ni varit flitiga också, o e riktigt stolt över er! Puss o kram på er!!

2011-09-27 @ 20:08:29
Postat av: Malin & Emelie

Ni ger oss tårar i ögonen, tack ni båda för en grym vecka! kunde inte ha varit bättre!!!!! Kram

2011-09-27 @ 22:05:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0