Ready, set, go

Hej!!
vi bloggar idag för igår(söndag) och för idag(måndag) vi hann inte riktigt blogga igår och idag har vi inte haft tillgång till internet förän nu ;)


Söndagen började med att jag (Martina) Emelie Ida och Jeanette skulle få massage på ett ställe i Belgrad. Resten av gruppen fick göra vad de ville fram till typ 12. vi gick upp vid åtta och åt frukost, sen bar det av till massage stället i taxibilar vid kvart i 9.
Massagen var verkligen skön och välförtjänt. Och till skillnad från vissa andra så låg man ju där med handduk och BH...

Vid halv ett bar det av till trav/galoppbanan, som ligger i Belgrad, för att kolla på tävlingar. Vi möttes av vår värds fru, som var en sån riktig galoppkvinna, med hatt och klänning och hela köret:P När vi kom dit hade dom dukat fram tallrikar till oss, så vi satt och åt i typ en timme eller nått sånt. Och så klart blev det chevapchichi och massa andra köttsorter.

Det första löpet som vi såg, tävlade deras 2 åring i, och det var hans första löp någonsin,vilket han vann oxå, och det med flera hästlängder. För deras andra hästar gick det oxå bra men dom vann inte, det blev typ 4 och 5.
När vi trodde att vi skulle åka och kolla på deras stall så visade det sig att vi blev tvungna att stanna en timme till innan vi skulle göra det... Alla var ganska trötta då såå man blev lite sur. Men det var roligast att kolla på det sista löpet för det blev helt fail.:P

Det var en häst som inte ville gå in i start boxen så dom satte för en ögonbindel och backade in den i startboxen..:P
sen var det en jockey som skulle hoppa upp på hästen inne i startboxen, men... innan han hann sätta sig på hästen startade löpet såå hästen började att springa utan sin ryttare som stog kvar i startboxen ^^.

Sen körde vi till deras stall och kollade på deras hästar. ganska mysigt stall men det finns inga hagar där eller något liknande:/ vi kollade oxå på andra stall, och dom var inte mkt bättre än det första... Boxarna va rätt stora så och rymliga var dem oxå, men taket va rätt lågt så hästarna kan lätt slå i huvudet om dem tex skulle slå med huvudet. Men trots att det inte fanns några hagar så fick dem nog av sig mycket av energin vid träningar osv då banan låg brevid och dem såg ut att trivas där iallafall. Dem va, iallafall i det första stallet vi såg, väldigt keliga och sällskapssjuka av sig :)

Sen var det väldigt skönt att komma hem till hotellet och få ducha och äta.
Senare på kvällen hade Bratsos kompisar frågade om vi ville följa med ut på en klubb som låg i närheten så vi var 6 st som följde med ut ett tag:D 


OVER AND OUT
Emelie G och Martina W


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0